KÜLFÖLD

Kemény pornóval szórakoztatta magát Oszama bin Laden

Bár a nyugati kultúra elpusztítására törekedett, a világ egykor legkeresettebb terroristája rajongott az olyan nagyon is nyugati produkciókért.
  • Szerző: KF

A CIA közel 470 ezer dokumentumot hozott nyilvánosságra, amelyek azt mutatják be, milyen fájlokat találtak Oszama bin Laden pakisztáni számítógépén, amelyet a 9/11-es terrortámadás utáni bujkálása során használt.

 

A pastu nyelven szinkronizált sorozatok, mesék, dokumentum- és pornófilmek tömkelege mellett az al-Kaida vezére több fotót is elmentett a brit királyi család tagjairól, elsősorban a királynőről, a trónörökös Károly hercegről és az Afganisztánban katonai szolgálatot teljesítő Harry hercegről. De bin Laden gyűjtötte a róla szóló híreket, és számtalan beszédét, cikkét is elmentette a lefejezős videók és naplója mellé.

Emellett az is kiderült, hogy a terroristavezér többször is járt fiatalabb korában az Egyesült Királyságban, és az utazások során megállapította, hogy a brit társadalom „erkölcsileg laza és dekadens” – radikálissá azonban jóval később vált.

A 9/11-es terrortámadás ötletgazdáját 2011-ben ölték meg pakisztáni búvóhelyén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?