KÜLFÖLD

Kitört a botrány: borzasztó dolgot művelt a gyerekekkel a kegyetlen óvónő

Az ukrán óvónő meglehetősen embertelen módját választotta a nevelésnek. A szülők akkor kezdtek gyanakodni, mikor feltűnt, hogy a gyerekük arcán véraláfutások vannak.
  • Szerző: Ripost

Egy Ukrajnában élő, kegyetlen óvónő úgy próbálta csendre szoktatni a rábízott gyerekeket, hogy ragasztószalaggal tapasztotta be a szájukat – írja a Kárpáthír. Az óvodában zajló borzalomra véletlenül jöttek rá a szülők, miután a gyermekek arcán véraláfutás jelent meg. A nő, a 30 év szakmai gyakorlattal rendelkező Valentina Vinnik játéknak nevezte a nevelési módszerét és azt mondta a kicsiknek, hogy a dolgot titokban kell tartani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyerekek

Fotó: Pixabay.com

A szülők által kezdeményezett vizsgálat során tisztázódott, hogy a nevelőnő a hiperaktív gyermekek megnevelése céljából alkalmazta a ragasztásos módszert.

A lucki önkormányzat oktatási hivatala mentegeti az óvónőt, azt állítva, hogy csak szóban fenyegette szájuk betapasztásával a túl hangos gyerekeket. Valentina Vinnik 56 éves, a portál szerint büntetésként legfeljebb áthelyezik őt egy másik óvodai csoportba.

És ezeket olvastad már?