KÜLFÖLD

Kegyetlen gyilkosság: 5 gyerekük szeme láttára végezte ki az anyát a párja

Az anya a támadás előtt hívta a rendőröket, a diszpécser végighallgatta a gyilkosságot.
  • Szerző: Ripost

Csodálatos édesanyának írták le barátai és ismerősei a 38 éves Crystal Lee Selwynt. A nő párjával 8 gyermeket nevelt, ami bár sok nehézséggel járt, de az asszony mindig ott volt minden egyes gyereke iskolai rendezvényén, segített nekik a házi feladatokban és mindentől óvta őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család élete mégsem volt idilli. Az asszony 18 éve élt együtt a gyerekek apjával, Rueben Paul Peenivel, ám a férfi többször is megverte az asszonyt, nem egyszer hívták rájuk a rendőrséget a szomszédok. Az asszony végül 2019-ben szakított a férfival, ám nem tudtak elköltözni.

A férfi egy novemberi napon egész nap ivott, és az sem érdekelte, hogy öt gyerekük is otthon van. Sőt, még a boltba is elment, hogy további italt vegyen magának. Amikor hazaért, Crystal kérdőre vonta, és hatalmas veszekedés kerekedett az ügyből – írta a Mirror.

Közzétette: Crystal Selwyn2019. július 7., vasárnap

A kiabálások fenyegetőzésbe mentek át, ezért a megrémült Crystal kiment a ház elé és hívta a rendőrséget. A diszpécsernek azt mondta, hogy mivel a múltban többször is előfordult, hogy erőszakos volt vele a párja, fél, hogy most is ez fog történni. Miközben telefonált, Peeni követte őt és amíg a nő beszélt, hátulról fejbe vágta. A nő kábultan esett a földre, majd az őrült férfi a hajánál fogva felrántotta és ütni kezdte az arcát. Mindeközben a diszpécser még a vonalban volt és végighallgatva Crystal kétségbeesett segítségkiáltását, azonnal kiküldött valakit a helyszínre.

A kiabálást a gyerekek is meghallották és egyből kisiettek a ház elé, hogy megnézzék, mi történik. A látványra az egyik 14 éves fiú azonnal odarohant, megpróbálta elhúzni Peenit az anyjától, de az ellökte magától. Ekkor a hatéves kisfiú is megpróbált segíteni az édesanyján, próbálta ingjénél fogva visszarántani őt és meg is harapta, de nem járt sikerrel.

Ekkor a férfi fegyvert keresve felkapott egy 7 kilogrammos járókövet és 13-szor fejbe vágta vele az asszonyt. A diszpécser és az öt, tizennégy éven aluli halálra rémült gyerek végighallgatta, illetve nézte, ahogyan a férfi szó szerint kivégzi a volt párját és közben magánkívül ordít vele. Miután végzett, a férfi a húga házába menekült, a gyerekeket a kiérkező rendőrök biztonságba helyezték, a mentősök pedig bevitték az anyát a kórházba, de nem élte túl a támadást.

Peeni később visszatért a helyszínre, ahol a rendőrök letartóztatták. Akkor azt állította, csak két alkalommal törte be a nő fejét, ám Crystal széttört teste nem erről árulkodott.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?