KÜLFÖLD

Kegyetlen bosszú: exe pinduri péniszéről posztolt fotót – csúnyán ráfázott

Bosszút állt egy nő az exén: közösségi oldalán tette közzé exe meztelen fotóját. A nőre most börtön vár.
  • Szerző: Ripost

Instagram-oldalára töltötte fel a 29 éves Yasmin Walker exbarátja meztelen fotóját, így 1300 követője láthatta a férfi fedetlen nemi szervét. Yasmin bosszúból tette közzé a fotót: rövid fellángolás után a férfi kidobta, a nőnek ez pedig nagyon nem tetszett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Három nevető hangulatjelet tett áldozata férfiassága mellé, a következő felirattal: „Mi a f**z ez?”

A férfi kisfiával volt moziban, amikor a telefonját megrohamozták az üzenetek, melyekben a posztra figyelmeztették. Könyörgött a nőnek, hogy távolítsa el a fotót, de nem volt rá hajlandó.

„Nem az én hibám, hogy kicsi a f****d, és az ágyban is sz** vagy!„ – válaszolta Yasmin, bár később letagadta, hogy szándékosan tette volna fel a fotót.

A férfi bíróságra vitte az ügyet, ahol azt sérelmezte, hogy a nő „meglehetősen érzéketlenül próbálta megalázni bosszúpornóval”.

A jogi okokból meg nem nevezhető férfi azt mondta: „Vannak, akik viccesnek tartják, mert férfi vagyok. Ha nő lennék, más lenne a helyzet. Voltak éjszakák, mikor ilyesmit kiabáltak nekem. Ideges voltam, ha új ügyfelekkel kellett találkozni, mert mi van, ha ők is látták a fotót?”

A nőt bűnösnek találták személyes szexuális fénykép nyilvánosságra hozatalának szándéka miatt. Sírva fakadt, amikor azt mondták, mások ezért 4-6 hónap börtönbüntetést kaptak, ám a bíróságon kívül már mosolyogva fotózkodott. A következő hónapban ítélik el – írja a Daily Star.

És ezeket olvastad már?