KÜLFÖLD

Jókedvűen beszélgetett a lányával, a következő pillanatban holtan esett össze a családanya

Az 51 éves nőnek előtte semmilyen egészségügyi gondja nem volt.
  • Szerző: Ripost

Az egészségéről és az egészséges életmódjáról volt híres 51 éves prentoni Sonia Booth, aki annak ellenére, hogy szinte csak salátákon élt, szívrohamban halt meg – írta meg a Daily Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lánya, a 28 éves Chelsea Reilly hősnek tartja édesanyját és egyszerűen nem tud túllépni azon, hogy fél órával a halála előtt még jókedvűen beszélgettek egymással. A legfurcsább az esetben az, hogy a halál utáni boncoláskor kiderült: Sonia szervezete, erei és szíve olyan állapotban volt, mintha egész életében zsíros kenyeret és rántott húst evett volna.

„Az orvosok szerint anya artériái teljesen elzáródtak, ez pedig megállította a szív vérellátását, ráadásul azt mondták, a koleszterinszintje is magas volt. Ez mindenkit sokkolt, mert anya mindig fittnek és egészségesnek tűnt, gyakorlatilag salátákon és zöldségeken élt” – mondta a gyászoló lány, aki édesanyjától Facebookon is elbúcsúzott.

„Anya, te vagy a lelkitársam, a legjobb barátom. Csak sírok és sírok, nem akarom elhinni, ami történt. Újra magamhoz akarlak ölelni”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?