KÜLFÖLD

Joe Biden felesége rendszeresen csalta a korábbi férjét Bidennel

A Biden-házaspár szerint mesébe illő körülmények között találkoztak először. A demokrata elnökjelölt feleségének korábbi férje viszont egészen másképp emlékszik erre.

Joe Biden demokrata elnökjelölt felesége, Jill Biden rendszeresen megcsalta ex-férjét Bidennel a 70-es évek első felében – írja a Daily Mail internetes kiadása.

Jill Biden korábbi házastársa, Bill Stevenson az Inside Edition című amerikai televíziós újságnak mesélte el különös történetét. A jelenleg 72 éves férfi szerint a felesége már akkor összejárt Bidennel – aki egyébként akkoriban az egyik legjobb barátja volt -, amikor még jegyben jártak.

Joe Biden és Jill Biden elmondása szerint először 1975-ben találkoztak egy vakrandin. A különös randiműfajra elviekben azért esett a választásuk, mert Jill egy kis kalandra vágyott a válása után, Biden pedig így próbálta meg feldolgozni első felesége halálát, aki egy végzetes autóbalesetben hunyt el.

Bill Stevenson szerint viszont a Biden-házaspár első találkozásáról szóló hivatalos történet egy kitalált tündérmese, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal. A férfi elmondása szerint Jill a hivatalos verzió előtt 3 évvel is rendszeresen találkozott, és csalta őt Bidennel, amikor még bőven házasok voltak. Korábbi felesége kettős életéről pedig hamarosan egy könyvet is ki fog adni, mert elmondása szerint már nagyon unja, hogy a Biden-házaspár minden fórumon azt kommunikálja, hogy milyen idilli körülmények között találkoztak először.

„Ekkoriban Joe Biden a barátom volt, Jill pedig a feleségem. Én mutattam be őket egymásnak egy adománygyűjtő fogadáson. Erre tisztán emlékszem. Éveken keresztül éreztem, hogy viszonyuk van, de erre nem volt semmilyen bizonyítékom. Egyszer aztán a távollétemben Biden, aki ekkor már szenátorként szolgálta a hazáját összetörte az autómat. Egyikük se tudott választ adni arra, hogy Biden miért vezette és törte totálkárosra a szeretett Corvettemet. Végül szemtől szembe megkérdeztem Jillt, hogy viszonya van-e Bidennel. Lefagyott és csak bambán nézett maga elé. Az egész olyan volt, mint egy beismerő vallomás. Ekkor jelentettem be, hogy elválok, ezt nem kívánom folytatni. (...) Kész vicc, hogy az igazság helyett egy mesébe illő love-storynak írják le kapcsolatuk kezdetét.” – fogalmazott Bill Stevenson az Inside Edition című amerikai televíziós újságnak.

A riportműsor végén egyébként Stevenson elmondta, hogy egész életében demokrata párti szavazó volt, de most novemberben mégis Donald Trump és a republikánusok mellé fogja behúzni az ikszet. Viszont nem Joe Biden és korábbi feleségének kavarása, hanem a George Floyd halála után kirobban szélsőbaloldali zavargási és fosztogatási hullám miatt. Szerinte ugyanis nevetséges, hogy egy ilyen belpolitikai válsághelyzetben a demokraták azzal kampányolnak, hogy a forrásokat kéne elvonni a rendőrségtől.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?