KÜLFÖLD

„Jó fiú vagy és nagyon szeretlek” – ölelte magához 12 éves halott kisfiát az édesapa

A 12 éves fiú szülei karjában halt meg.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan fájdalmat kellett átélnie a szülőknek, akiknek a kisfia a karjaikban halt meg. Egyik percben még vidáman síelt a barátaival a 12 éves Louis Watkiss a Snowdome-ban, a másikban már holtan rogyott össze.

Chris és Natalie Watkiss otthon voltak, amikor felhívták őket, hogy a kisfiuk balesetet szenvedett, nekirohant egy másik síelőnek. Nem is gondolták, milyen súlyos a sérülése, de így is a helyszínre rohantak a szülők.

Amikor megérkeztek, egy mentőhelikopter állt a hely előtt, az apa azonban akkor is csak azt gondolta, Louis maximum eltörte a karját.

„Követtem a mentősöket a lejtőn, idegtépő volt. Aztán megláttam Louist. Sok vér volt körülötte és ott előttem halottnak nyilvánították. Csak öleltem, és vele együtt lefeküdtem a hóba. Azt mondtam neki, hogy jó fiú és nagyon szeretem” – idézte fel a borzalmakat az édesapa.

Az édesanya ezek után érkezett, zokogva omlott a fia mellé. A szülők fél órán át feküdtek a hóban fiuk holttestét ölelve.

„Sosem volt esélye az életéért küzdeni. Nem az ő feltételei szerint halt meg. A fiunk, Louis kisfiúként meghalt. Elérte azt a célját, hogy büszkévé tegyen minket, és azt az álmát, hogy büszke legyen magára. Az életünk már soha nem lesz ugyanolyan. Szeretnénk köszönetet mondani a segélyszolgálatnak és a Snowdome személyzetének, akik hihetetlenül keményen igyekeztek megmenteni fiunk életét„ – áll a család nyilatkozatában.

A család a tragédia után azért küzd, hogy szigorítsák a szabályokat a Snowdome-ban, mivel jelenleg nem kötelező a sisak a pályán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?