KÜLFÖLD

„A szívem egy kicsit újra örül, hogy van reményünk” – megszólalt az eltűnt anya húga

Úgy tűnik, hogy a rendőrség nyomra bukkanhatott.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség még mindig keresi az eltűnt kaliforniai nőt, de egyelőre még nincs nyom, hogy hol lehet a háromgyermekes anyuka, akit január 7-én láttak utoljára. A 39 éves Maya Millette után kutatva most annyi friss hírrel szolgáltak, hogy ezen a héten különös figyelmet fordítottak egy zárt golfpályára, ami nem messze van Maya otthonától, és egy túraútvonalhoz vezet – írja a CrimeOnline.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Maya Millette családja kedden találkozott nyomozókkal, a nő húga pedig elmondta, hogy eredményes volt a megbeszélés.

„A szívem egy kicsit újra örül, hogy van reményünk„ – mondta sejtelmesen a testvér a kétórás találkozó után. „Nagyon sok előrelépés történt és elmondták, hogy mit terveznek.”

Az anyuka eltűnése előtt férjével vitatkozott, így a zsaruk őt is elővették, de egyelőre nincs semmi bizonyítékuk, legalábbis hivatalosan ezt még nem közölték. Eközben a család és a környékbeliek szinte minden hétvégén kint voltak az eltűnt nő után kutatva.

„Már négy hónap telt el az eltűnés óta, és ez nagyon hosszú idő” - mondta Liliana Burke, aki segít a keresések megszervezésében. „Jelenleg a családnak annyi segítségre van szüksége, amennyit csak kaphatnak.”

És ezeket olvastad már?