KÜLFÖLD

Iszonyat Kijevben, szülei holtteste mellett találták meg a kislányt

Elviselhetetlen bûzre kezdtek panaszkodni a szomszédok, ezért a rendőrök betörték az ajtót. Borzasztó látvány tárult eléjük.
  • Szerző: Ripost

Már alig élt az a kétéves ukrán kislány, aki napokig szülei holttestével volt egy kijevi lakásban – írja a Mirror.A rendőrök azért törték be a család lakásának ajtaját május 11-én, mert a szomszédok panaszkodtak az onnan kiáradó bűzre. A szülőket május 2-án látták élve utoljára, nem sokkal később pedig hangos veszekedés hallatszott ki a lakásból.

A hatóságok egyelőre nem tudják a 27 éves anya, és a 34 éves apa halálának okát, még abban sem biztosak, hogy egy időpontban haltak-e meg. Annyit tudni még, hogy a lakásban a rendőrök használt fecskendőket találtak.

A helyszínelők nem találtak a testeken külső sérüléseket, de az első vizsgálatok alapján emberölés gyanújával indítottak nyomozást.

Nem tudni, hogy a kislány hozzáférhetett-e bármilyen ételhez, vagy vízhez a szülei halála után, de miután kórházba vitték, az orvosok azt mondták, hogy nincs közvetlen életveszélyben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?