KÜLFÖLD

„Isten áldja meg azt a gyereket” – megfojtotta a 4 hónapos csecsemőt a család kutyája

Az édesapa kétségbeesetten hívta a mentősöket. A csecsemő életét azonban már nem tudták megmenteni.
  • Szerző: Ripost

Szilveszter napján 19 óra magasságában hívta fel a mentőket egy sokkos állapotban lévő édesapa, miután a család kutyája ráfeküdt az újszülött csecsemő testére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ohiói édesapa egy fárasztó nap után véletlenül elaludt, amikor pedig felébredt, azt vette észre: kutyájuk kisbabáján fekszik. A baba akkor már nem lélegzett és nem reagált semmire. A rohammentősök a csecsemőt kórházba szállították, ahol később halottnak nyilvánították.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Az egy borzalmas dolog, ha nem tudsz parancsolni egy állatnak. Először is a fiatal gyermeket nem szabadott volna magára hagyni egy kutyával. Isten áldja meg azt a gyermeket, csak remélem, hogy ezentúl vigyáznak, hogy még egyszer hasonló se fordulhasson elő” – nyilatkozta a Daily Star oldalának az egyik megrendült szomszéd.

A férfi kétségbeesetten tárcsázta a segélyhívót: „A kutya rajta feküdt, és én csak most vettem észre”. A halál pontos okát boncolással fogják megállapítani. A kutya fajtájával kapcsolatban a rendőrség nem kívánt információt megosztani a helyi sajtóval. Az azonban biztos, hogy még senkit nem tartóztattak le Realynn halálával kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?