KÜLFÖLD

Ilyen csak a mesében van: a lottót is megnyerte a kétszeres ráktúlélő férfi

A férfi maga sem nagyon akarta elhinni, amikor kiderült, hogy övé a nyertes szelvény.
  • Szerző: Ripost

Az oregoni Stu MacDonald a világ egyik legszerencsésebb embere, hiszen azután, hogy kétszer is sikerült legyőznie a rákot, szeptember 7-én még a 4,6 millió dolláros (átszámítva nagyjából 1,3 milliárd forintos) főnyereményt is elvitte a helyi lottón.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az oregoni állami lottózó is megerősítette, hogy a férfi az útszéli Ashley’s Café kávézóban vásárolta meg a nyertes szelvényt, majd a nyereményt készpénzben, egy összegben kérte ki. A hír a kávézó tulajdonosát is megdöbbentette, hiszen nem gondolta volna, hogy náluk lapul a rengeteg pénzt érő cetli, és abban reménykedik, hogy ennek hatására a jövőben még többen megfordulnak náluk az üzletben. A kávézó mindenesetre egy százalékos részesedést kapott bónuszként a nyereményből, amiért ők árusították az értékes tikettet.

MacDonald rendszeresen lottózott korábban is, aznap pedig amikor a szerencsehozó szelvényt megváltotta, a felesége szokásos módon azzal indította útnak, hogy vigye haza a nyertes szelvényt. Ez aztán végül be is jött neki.

„Nagyon szerencsés fickó vagyok. Kétszer túléltem a rákot és itt vagyok. Ez elképesztő” – mondta el a LadBible-nek. Azt még nem árulta el, hogy mihez kezd majd az összeggel.

És ezeket olvastad már?