KÜLFÖLD

Így reagál egy igazi luxusfeleség, ha nem kap elég pénzt

Egy orosz modell nehezen dolgozta fel, hogy párja nem hitelezte meg a vállalkozását. Bosszúból tönkretette a luxusautóját.

Csúnyán ért véget a sikeres Wall Street-i bankár, Guy Gentile és orosz származású modell barátnője, Kristina Kuchma másfél évig tartó kapcsolata. Kuchma kisasszony a szakítás előtti hetekben szinte megállás nélkül azzal nyaggatta partnerét, hogy adjon 55 ezer dolláros kezdőtőkét marketinges vállalkozásának. Gentile viszont az egész bizniszben nem látta a fantáziát és üzleti terv hiányában nem adott egy fillért sem követelőző párjának. Az egész kalamajka végül szakításhoz vezetett, amit Kristina igen nehezen dolgozott fel és bosszúból beparkolta az exe luxusautóját a medencéjébe - írja a New York Post

A botrányos este még egy romantikus vacsorával kezdődött, ahol egy ponton túl Guy Gentile annyira megelégelte akaratos párját - aki egész este csak a pénzről tudott beszélni -, hogy akarva akaratlanul kifakadt rá:

"Rossz fickót választottál, ha csak a pénzem fontos neked. Én biztosan nem finanszírozom meg az eszement ötleteidet."

Kuchma nem fogadta túl jól párja kifakadását. Felkapott az asztalról egy csésze forró zöld teát, amit a pasi arcába öntött, majd a felmarkolta a kocsikulcsot és se szó, se beszéd elhajtott a hely előtti parkolóból. A verdát pedig a már jól ismert helyen hagyta az elborult nő.

"Amikor hazaértem, teljesen sokkot kaptam a látványtól, azt hittem, ő is benne ül az autóban. A kocsi egyáltalán nem érdekelt abban a pillanatban. Nagyon megijedtem, hogy öngyilkos lett, mert nem adtam neki pénzt."

- mondta Gentile az amerikai sajtónak, aki később feljelentést tett a rendőrségen, hisz minden kétséget kizáróan exbarátnője hajtott a listaáron 26 milliós Mercedes S osztállyal a medencébe. A teljesen hazavágott luxusautót pedig majdnem négy óra volt kiemelni a vízből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?