KÜLFÖLD

Így nyert hihetetlen összeget egy szerencsés lottózó

Mesés nyereményt zsebelhetett be egy játékos. A rendszeresen lottózó férfi nem akármilyen számokat tett meg a lottón, meg is lett az eredménye.
  • Szerző: Ripost

Óriási nyeremény ütötte egy férfi markát Pennsylvaniában. A New Jersey-i Ronnie Martin egymillió dollárt, átszámolva több, mint 270 millió forintot nyert a helyi lottósorsoláson - nem akármilyen  számokkal!

A férfi évek óta, rendszeresen ugyanazt a számsort játszotta meg, amit egy kínai szerencsesütiből jegyzett fel magának egy papírfecnire. A szelvényt pedig minden alkalommal egy munkába menet útba eső benzinkútnál adta fel. Ez alkalommal, amikor ellenőriztette volna a szelvényt, a gép csak annyit írt ki, hogy "egyeztessen a kezelővel". Először azt hitte, meghibásodott a gép, de a lottóterminál kezelője megmutatta neki a benti kijelzőt, amin az állt, hogy egymillió dollárt nyert a szelvény. 

A nyertes később elmesélte, hogy a mesés nyereményből feleségével kiegyenlítik a kifizetetlen számlákat és kiváltják a házuk jelzálogát. A maradékból pedig megtakarítást helyeznek el a bankban. 

 

És ezeket olvastad már?