KÜLFÖLD

Így éli mindennapjait a 8 évig pincében fogvatartott lány!

Natascha azt mondja, hiába szabadult ki a fogságból, még most is csak nagyon ritkán érzi magát igazán szabadnak...
  • Szerző: WM

Natascha Kampusch 10 évvel ezelőtt szabadult ki hosszú évekig tartó fogságából. Azóta a lány megpróbált normális életet élni. S bár többé-kevésbé ez sikerült is neki, de azt mondja, hogy hiába szökött el egy évtizede fogvatartójától, még mindig csak ritkán érzi magát igazán szabadnak. A 28 éves Natascha egyébként azóta énektanárhoz jár, ugyanis be szeretné indítani énekesi karrierjét. Ezenkívül megtanult lovagolni, leérettségizett és elkötelezett segítője az Ausztriába érkező menekülteknek.

A lánynak a mai napig az fáj  a legjobban, hogy többen nem hittek neki a szabadulása után.

Volt olyan, amikor idős nők jöttek oda hozzám, és ribancnak neveztek, sőt olyan is akadt, aki szerint az egész szörnyűséget csak kitaláltam...

Sokan azt is megkérdőjelezték, hogy Wolfgang Priklopil egyedül rabolta el és tartotta fogva Nataschát. A lány azonban a mai napig állítja, hogy nem volt társa a férfinak. Priklopil nagy terve az volt, hogy feleségül vegye Nataschát.

Ez komoly terve volt, azt gondolta, hogy valahogy majd el lehet intézni a dolgot. Hamis papírokkal talán, vagy nem is tudom. Egy idő után én magam is jó ötletnek tartottam, arra gondolva, hogy akkor lesz majd esélyem elfutni...

Natascha Kampusch most készül megjelentetni a második könyvét. Míg az első kötetben a fogságáról, az új könyvben az azóta eltelt 10 év tapasztalatairól és élményeiről olvashatnak majd az emberek. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?