KÜLFÖLD

Minden megváltozhat: időutazó ígér óriási felfedezést 2021-ben erre a napra

A férfi azt állítja, ő egy időutazó, és pontosan tudja, mi fog történni a jövőben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Időutazónak vallja magát egy férfi, aki azt állítja, hogy 2485-es évekből származik. A That One Time Traveler néven ismert időutazó számtalan videót tett már közzé a TikTok-on azokról a dátumokról, amik a közeljövőben fontos pillanatok miatt emlékezetesek maradnak majd – illetve figyelmeztette az embereket azokra az eseményekre, amelyek állítólag a Föld létének végéhez vezetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Időutazó

Minden megváltozhat az időutazó szerint
Fotó: Pixabay

A férfi elmondta, hogy a cége által épített időgépen keresztül utazott ide hozzánk egy Vadho nevű kis bolygóról, ahol előtte élt.

„Emlékezz a 2021. október 7-i dátumra, mert valami egészen különöset találnak ekkor az Atlanti-óceánban. A felfedezés örökre megváltoztatja a vizekhez való viszonyunkat, és örökre megváltoztatja az emberi életet is. Jelöld meg ezt a dátumot, emlékezni fogsz rá„ - mondta a március 28-án közzétett egyik videójában. Természetesen sem ebben a jóslatában, sem másikban nem beszél konkrét részletekről.

Annak ellenére, hogy semmi sem bizonyítja, hogy igazat mondana, 1,2 millió követője van. Sőt néhányan visszanézték a korábbi videóit és rámutattak már arra, hogy jóslatai eddig sem váltak valóra, így azt mondják, ez sem fog – írja a Daily Star.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?