KÜLFÖLD

Hatalmas öleléssel borult egymásra az idős házaspár, hónapokig szétszakította őket a koronavírus – videó

Megviselte a magány az idős házaspár tagjait. A feleség végül beköltözött férjéhez az idősotthonba. Megható módon találtak ismét egymásra.
  • Szerző: Ripost

Egy szívmelengető videót osztottak meg egy angol idősotthonból. Miután tavaly kitört a koronavírus járvány nem láthatta egymást Mary és Gordon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az idős férfi a gondozó házban élt, így nem látta imádott feleségét és családját sem. A másik hiánya, mindkét idős embert megviselt. Ám a napokban Mary nem bírta tovább és elhatározta, hogy férje mellé beköltözik az idősotthonba.

Hosszú hónapok után láthatták újra egymást
Fotó: Facebook

Az újratalálkozás pedig hatalmas meglepetés volt Gordon számára, ugyanis a személyzet nem árulta el neki felesége érkezését.

Abban a pillanatban, amikor a pár újraegyesült a mansfieldi Baily House gondozóházban, egymás iránti szeretetükkel mindenki szívét megolvasztották. Könnybe lábadt szemekkel ölelték magukat egymáshoz, majd egy meghitt csók is elcsattant – írja az Express.

„Kedves Marynknek ma igazi meglepetése volt... ide jött lakni szeretett férjéhez, Gordonhoz a Baily House-ba, miután több hónapja nem találkoztak, minden bizonnyal nagyon érzelmes találkozás volt. Mary most csatlakozhat Gordonhoz, az elszigetelt új szobájukba„ – írta az idősotthon a Facebookon megosztott videó mellé.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?