KÜLFÖLD

Lélekölő: holtan találták a szálloda szobájában a 26 éves gyönyörű nőt

A családja a fiatal nő halála óta küzd az igazságért, de még nem született számukra kielégítő ítélet.
  • Szerző: Ripost

Megmagyarázhatatlan körülmények között vesztette életét egy mindössze 26 éves nő. Charlotte Bowcock néhány szót váltott szüleivel, majd vacsorázni ment egy férfival Manchester központjában.

A nő a randevú után még visszament a Hilton Hotelben lefoglalt szobájába, ám másnap reggel holtan találták. Az orvosszakértő később megállapította, hogy kokain és vényköteles gyógyszerek együttes hatása végzet Charlotte-tal.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A családját tíz hónappal a szörnyű tragédia óta, ma is kísérti a gyász. Állításuk szerint Charlotte mindig is óvatos volt, sohasem drogozott és mindig nagyon kevés alkoholt ivott. Sőt szerintük maradtak még megválaszolatlan kérdések a halálával kapcsolatban – írja a Mirror.

Jackson, a férfi, akivel a fiatal nő találkozott, először azt állította a hatóságoknak, hogy együtt fogyasztottak kábítószert, ám később ezt már tagadta. Jackson a vacsora után felment Charlotte hotelszobájába, ahonnan hajnal 2 órakor távozott. Ezután senki nem járt a szobában, egészen reggel 8 óráig, amikor kihívták a mentősöket.

A nő édesapja elárulta, tudtak arról, hogy Charlotte bipoláris zavarral küzdött, de beszámítható és megfontolt személyiség volt. Családja szerint, még nem befolyásolta a betegsége. A férfi lánya hamvait hazavitte, hogy mindig közel tudhassa magához.

„Lehet, hogy őrült, tébolyodott és gyászoló szülőnek tűnők, és talán egy-kettő ebből igaz is. Hogyan tovább? Csak annyit kérek, hogy a rendőrség vizsgálja meg jobban az ügyet” – mondta a megtörten az édesapa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?