KÜLFÖLD

Horror: feldarabolt holttestre bukkantak egy étteremnél – videó

Már az elhunyt férfit sikerült azonosítania a hatóságnak. Egy műanyag zacskóban találták meg a maradványokat.
  • Szerző: Ripost

Egy lakos megdöbbentő vallomása szerint egy műanyag zacskóból áradt az elképesztő bűz, amit még az ablakon keresztül is érezni lehetett, a New York-i Bronxban lévő egyik McDonald's étterem tetejéről. A helyi lakos szerint a takarók alól egyértelműen kilátszottak az emberi lábak.

A rendőrségi információk szerint egy karbantartó értesítette a gyanús csomagról a rendőrséget, miután befejezte munkáját a tetőn. A hatóságok a bejelentés kapcsán végül egy férfi testrészeit találták meg a műanyag zacskóba csomagolva.

A nyomozás során elsőként arra keresik a választ, hogyan kerülhettek az emberi testrészek az étterem tetejére: szándékosan oda rejtették vagy pedig egy szomszédos épület ablakából dobták ki.

Egy közelben élő nő, Marsha elmondta: „Úgy nézett ki, mint aki már napok óta ott hevert, mert az esőtől nedvesnek tűnt.”

A férfi holttestét szerdán elszállították, az éttermet pedig bezárták. A halál oka eddig ismeretlen, és még senkit sem tartóztattak le az üggyel kapcsolatban.

A rejtélyes holttest egyébként egy nappal azután fedezték fel, hogy egy milliomos technikai cég ügyvezető igazgatóját lefejezve és feldarabolva megtalálták a manhattani luxuslakásában.

A detektívek azt gyanítják, hogy egy professzionális bérgyilkos ölhette meg Fahim Saleht (33), akinek megtalálták a torzóját a műanyag zsákban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?