KÜLFÖLD

Hoppá: Ez a férfi lenne Bill Clinton eltitkolt szerelemgyereke?

Ismét előkerült az a fiatal férfi, aki szentül állítja, hogy a volt amerikai elnök az apja, és addig nem nyugszik, míg ezt Bill el nem ismeri.
  • Szerző: The_M

Ahogy közeledik az amerikai elnökválasztás, egyre több titok derül ki, illetve egyre több hajmeresztő pletyka üti fel a fejét Clintonékkal kapcsolatban. Most például a Bill Clintonnak van egy szerelemgyereke történet kapott újabb lendületet.

Danney Williams ugyanis ismét azt követeli az egykori elnöktől, hogy ismerje el, ő az apja. A harmincéves férfi azt állítja, hogy prostituált anyja 1984-ben Bill szeretője volt, és a tiltott kapcsolatuknak ő a gyümölcse.

Williams anyja először 1992-ben állt elő a viszonyuk történetével, de akkor Clintonék emberei gyorsan elhallgattatták. 1999-ben már maga a fiú járta körbe a sajtót, hogy ő egy Clinton sarj. Még egy DNS-tesztbe is belement, de az negatív eredménnyel zárult. Igaz, csak Bill egy távoli rokonától sikerült mintát szerezni. Az anya szerint pedig eleve fölösleges tudományos úton elemezgetni a fia és Bill kapcsolatát. Hiszen ő már terhesen érezte, hogy a politikus az apa. Illetve az akkori kormányzó volt az egyedüli fehér bőrű kuncsaftja, és gyereke bőre nem lenne ennyire világos, ha nem Clinton nemzette volna.

Danney ezért továbbra sem adja fel, már a Facebookon is felvette a Clinton nevet, valamint közölte, addig nem nyugszik, míg kezet nem rázhat állítólagos apjával, és nem ismeri el őt a papa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?