KÜLFÖLD

„Éreztem, hogy nagy a baj„ – hónapjai vannak hátra a tündéri 4 éves kisfiúnak

Az édesanya a gyermek születésnapján vette észre a különös dolgot a kisfiún.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Már csak hónapjai vannak hátra a kis Zack Molyneuxnek, akinek szülei mit sem sejtettek a bajról egészen a kisfiú negyedik születésnapjáig. Az édesanya ekkor furcsa dolgot vett észre a kisfiún.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyermek szemei ugyanis befelé fordultak, mintha az orrát nézte volna. Felhívták a háziorvost, aki a kicsit beutalta egy szemészeti klinikára. Néhány nappal később azonban Zack járása is bizonytalanná vált. Ekkor az anya azonnal beült a kocsiba és bevitte a kórházba kisfiát.

„Éreztem, hogy nagy a baj, hogy nincs vele minden rendben. Nem volt önmaga, mindig elesett„ – magyarázta a Mirrornak Sophie, az anyuka.

Nem tudták, mi a baj

Zacket kiírták MRI-vizsgálatra, ami azt mutatta, hogy az agya megduzzadt. Az orvosok viszont nem tudták, hogy ennek mi lehet az oka, így két hétig szteroidokat kapott, remélve, hogy a duzzanat csökkenni kezd.

„Ő egy igazi védelmező testvér, így még amikor a kórházban feküdt is, mindig a kishúgáról, Gracie-ről kérdezgetett” – mesélte az édesanya, aki összesen 5 gyermeket nevel.

Végül két hét után hazaengedték a kórházból a kisfiút és további 6 hétig még szteroidos kezelést kapott. Állapota a kezelés befejezése után azonban ismét romlani kezdett, mígnem egyik nap az óvodában összeesett. Ekkor ismét kórházba vitték.

Sokkoló hírt közöltek az orvosok

„Amikor először kórházban volt, az orvos azt mondta, legrosszabb esetben agydaganata van, viszont akkor nem találtak nála semmit. Most kiderült, hogy mégis ez a baj, sokkolt a hír„ – magyarázta az asszony.

Zack daganata az agya jobb oldaláról kezdett elterjedni, és annyira agresszív volt, hogy egyetlen kezelés sem lett volna már eredményes. Az orvosok közölték a szülőkkel: a gyermeknek már csak hónapjai vannak hátra.

„Erősnek kellett volna lennem, de összeomlottam és csak zokogtam” – vallotta be az anyuka, aki családjával együtt igyekszik minél több időt eltölteni az agydaganatos kisfiúval, amíg még lehetőségük van rá.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?