KÜLFÖLD

Holtan találták az 5 éves autista kislányt, miután elkóborolt a viharban

A házukhoz közeli egyik parkban találták meg a holttestét.
  • Szerző: Ripsot

Eliza Talal holttestét szerda délelőtt, körülbelül 10:40-kor találták meg, miután a lány állítólag elkóborolt. Az Isaias-vihar tombolása előtt, vállalkozók dolgoztak a család otthonán, így lehetséges, hogy az ajtó nyitva maradt.

Hatalmas vihar csapott le az amerikai Pennsylvaniában, ahol a kis Eliza és családja élnek. Mikor a felnőtteknek feltűnt a gyerek hiánya, kétségbeesetten keresni kezdték.

A rendőrséget is riasztották, így amíg a családja az esőtől megduzzadt patak mentén kutatott a kislány után, addig a hatóság emberei a szomszédokat és a közeli parkokat keresték fel. Délutántól késő estig járták a környéket, több mint száz ember, csónakokkal és két helikopterrel is részt vet a kutatásban.

Másnap reggel is folytatták a munkát, végül az egyik szomszéd talált rá az autista Eliza holttestére egy közeli parkban.

„A körülmények alapján úgy gondoljuk, hogy miután elhagyta a házát, valahogy beleeshetett a vízbe, majd megfulladt” – árulta el a rendőrség vezetője Tom Dickinson.

A szomszédok és a család arról számoltak be, egészen a véksőkig nem adták fel a reményt, hogy még életben megtalálhatják a kis Elizát. A család teljesen összetört, amikor a kislányt megtalálták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?