KÜLFÖLD

Hidegvérrel, 21 késszúrással megölte terhes barátnőjét: a baba életét sem tudták megmenteni

A férfi minden vádat tagadott a bíró előtt.
  • Szerző: Ripost

Féltékenységből barátja késsel támadott rá és ölte meg terhes barátnőjét és születendő gyermeküket, miután egy másik férfi miatt elhagyta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aaron McKenziet (26) azzal vádolják, hogy meggyilkolta Kelly-Mary-Fauvrellet, miután betört dél-londoni házába. Álmában a nővel 21 késszúrással végzett.

Fauvrelle (26) a gyilkosság napján éppen 33 hetes terhes volt. Szakításuk előtt Aaron és Fauvrelle több évig voltak egy pár. A várandós nő a földszinten lakott, szobájának ablaka a kertre nézett, így azon keresztül akadálytalanul bejuthatott gyilkosa.

A szomszéd szobában aludt húga, Melissa saját kisfiával, aki a sikongatásra azonnal felriadt és odasietett hozzá.

„Három vagy négy sikolyt hallottam. Azt gondolom ezek csupán pár pillanatig tartottak. Más rokonok is felriadtak és a földszintre siettek. Fauvrellra az ágyáról leesve, arccal a földre borulva találtunk rá. Azt hittem valami baj lehet a babával, mikor közelebb léptem, akkor vettem észre, hogy nagyobb a baj” – nyilatkozta Melissa a The Sun oldalának.

Miután rátaláltak, megpróbálták újraéleszteni, majd kórházba szállították. A gyermekét császármetszéssel a világra segítették, de mivel súlyos agykárosodást szenvedett, négy nappal később meghalt.

A férfi elmenekült a helyszínről, és úgy tett mintha semmi sem történt volna. Elfogása után McKenzie tagadta a vele szemben felhozott összes vádat.

„A méhében egy kisfiút hordott, akit később Rileynek neveztek, arra a rövid időre, amíg élt” – árulta el a gyászoló család.

A gyilkosságot követő nap a rendőrség saját házában kereste fel a férfit, aki azt állította azon az éjszakán édesanyjánál aludt és éjfél előtt már nem volt ébren.

A kegyetlen gyilkosság előtt egy órával a nő házának közelében lévő egyik biztonsági kamera egy baseball sapkás alakot rögzített, de az alak nem beazonosítható a felvételen. A bírósági tárgyalás hamarosan folytatódik az ügyben.

 

És ezeket olvastad már?