KÜLFÖLD

Hátba lőtte magát, hogy megússza felesége meggyilkolását

Egy férfi úgy gondolta, hogy meg tudja rendezni a tökéletes gyilkosságot, ha hátba lövi saját magát.
  • Szerző: WM

A francia rendőröket még 2012-ben értesítették, hogy Párizstól nem messze, egy erdős területen kigyulladt egy autó. A zsaruk a kocsiban találtak egy női holttestet, nem messze a roncstól pedig a férj feküdt golyóval a hátában. A férfi akkor azt állította a nyomozóknak, hogy ismeretlenek támadtak rájuk. 

Később aztán a férfi ellentmondásba került önmagával, a rendőrök pedig sejteni kezdték, hogy a férj nem is áldozat, hanem maga az elkövető. A szakértők végül arra a következtetésre jutottak, hogy a férfi egy lefűrészelt csövű puskával hátba tudta lőni saját magát. A házkutatás során megtalálták a lefűrészelt puskacsövet, valamint ugyanolyan golyókat, amit a férfi vállából szedtek ki. Maga a fegyver azonban nem került elő. A gyilkosság előtt egyébként a gyanúsított bejelentette, hogy ellopták a puskáját. Időközben az is kiderült, hogy a nő el akarta hagyni a párját, így az ügyészség szerint még indítéka is volt a férfinak a gyilkolásra. 

A francia bíróság 30 év börtönbüntetésre ítélte az elkövetőt, aki azonban még most is azt állítja, hogy teljesen ártatlan, és fellebbezni fog. 

 

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?