KÜLFÖLD

Hármasikrei születése után életét vesztette a 35 éves édesapa, utolsó kívánsága az volt, hogy elvegye szerelmét

Egymás után érték a sorscsapások a családot. A kicsik még túl fiatalok, hogy tudják mi történt apukájukkal.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő tragédiát kellett átélnie egy Angliában élő családnak. A 35 éves négygyermekes édesapa állandó kezelésekre járt, miután megtámadta szervezetét a rák egy ritka formája.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Steve Sparshott-ot szarkómadaganattal diagnosztizálták. A család gondjai ezzel még nem értek véget, egymás után kapták a sorscsapásokat. 2019 júniusában koraszülöttként jöttek a világra a hármas ikreik. Tavaly év végén pedig az orvosok közölték az apukával, hogy a rák az egész csontvelőjében elterjedt, valamint a májában és a tüdejében is.

Steve-nek ezután már csak annyi kívánsága volt, hogy feleségül vehesse négy gyönyörű kislánya édesanyját. A házasságkötést még a járvány előtt tervezték, de el kellett halasztaniuk. Rohamosan romló állapota miatt, december 8-án egy kis ünnepségen végül kimondták a boldogító igent – írja a Daily Mail.

Másnap kórházba került az édesapa, de pár nappal később kiengedték, hogy az utolsó napjait családjával tölthesse. Január 12-én hosszú küzdelem után legyőzte a rák Steve Sparshott-ot. A hármasikrek: Sophie, Ellie és Penny még túl fiatal ahhoz, hogy tudják mi történt apjukkal, de a négyéves Annienek rettentően hiányzik.

Ismerőseik létrehoztak egy adománygyűjtő oldalt, hogy az özvegyet támogatni tudják, mert férjének sajnos nem volt életbiztosítása. Ennek eredményeképpen eddig már több, mint 3 millió forint gyűlt össze az apa nélkül maradt családnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?