KÜLFÖLD

Horror: hálózsákba csomagolta és teherautójával fuvarozta egy nő holttestét – Fotó

Egész családját sokkolta a fiatal férfi, amikor közölte velük a gyilkosság tényét. A rendőrök előtt sem tagadta szörnyű tettét .
  • Szerző: Ripost

Egész családjára ráhozta a frászt egy nyugat-kentucky-i férfi. A 29 éves Denny Christopher Rumfelt, aki kamionosként dolgozik, az egyik nap azzal állított haza, hogy közölte: megölt egy nőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem akartak hinni a fiatal férfinak a rokonai, ám egyikük nem akart kockáztatni és kihívta a rendőrséget.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nyomozók azonnal a megadott címre siettek és bizony megtalálták az ismeretlen nő holttestét. Rumfelt, még csak el sem rejtette az elhunyt asszonyt, ugyanis pickup kisteherautója első ülésén volt, egy többszínű hálózsákba csomagolva. A járművel pedig a saját háza előtt parkolta le.

Továbbá a nő szája és a szeme is furcsa módon le volt ragasztva. A fiatal férfi ugyanazt a ragasztószalagot használva letapasztotta a kezén éktelenkedő sérülését is, ami valószínűleg a gyilkosság közben szerzett.

De ez még nem minden. Rumfelt, amint meghallotta a sziréna szót, maga ment a rendőrök elé és kérés nélkül megadta magát, majd bevallotta a gyilkosságot.

Az idézés szerint Rumfeltnek nagy mennyiségű vér volt a bal ingujján, és a fülére is rátapadt.

Rumfeltet jelenleg óvadék nélkül tartják fogva a Meade Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben, a börtön nyilvántartása szerint – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?