KÜLFÖLD

Halottnak nyilvánították a 3 éves kisfiút, majd csoda történt

Egy hatalmas tévedés miatt rémisztették halálra a kisfiú szüleit. A gyermeket életveszélyes állapotban szállították kórházba.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Borzalmas dolgokat kellett átélnie az amerikai Memphisben élő egyik családnak. A 3 éves Roy Junior McKinney szüleit azzal a szomorú hírrel keresték fel a rendőrök, hogy egy balesetben elveszítették gyermeküket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Roy és unokatestvére tényleg megpróbáltak átkelni a Range Line Streeten. Ám ahogy áthaladtak az úton, egy autós elgázolta a két kisgyermeket. A memphisi rendőrség eredeti jelentése szerint a fiú még a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Ám ezt másnap a családja cáfolta.

Illusztráció (Fotó: 123RF)

Royt életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol újjáélesztették. Jelenleg a LeBonheur Gyermekkórházban van kritikus állapotban, de valamivel már stabilabb, mint volt.

„Amikor a helyszínre érkeztem a szívem is megállt. Éppen imádkoztunk, amikor közölték velünk, hogy Roy-t kórházba szállították. Készen állunk arra, hogy a fiam hazajöjjön. Nem érdekel, hogy mibe kerül, csak azt akarom, hogy a fiam hazajöjjön” – nyilatkozta a megtört édesapa a Fox 13 oldalának.

A rendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást azzal kapcsolatban, hogyan követhettek el ekkora hibát. Memphisban egyébként gyakorik a gyalogos gázolások a gyorshajtók miatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?