KÜLFÖLD

Halálra erőszakolták a 4 éves kislányt a szomszédai, a sátánnal fenyegették szüleit

A vallásos szülők hagyták, hogy borzalmas dolgokat kövessenek el gyermekeikkel. A kislány életét nem tudták megmenteni.
  • Szerző: Ripost

Két Missouriban élő szülő ellen emeltek vádat, miután a hatóságok rájöttek, hogy nem tettek semmit 4 éves kislányuk védelmében. A szomszédaik ugyanis megverték, bántalmazták és megölték a gyermeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

James Mast és Mary Mast néven karácsony estéjén tartóztatták le. Ezt megelőző napokban a szomszédban élő két másik felnőtt megölte gyermeküket, Jessica Mast. A hatóságot december 20-én riasztotta a családfő a Benton megyei házhoz, miután feleségét, kisfiát és kislányát megtámadták.

A 35 éves Ethan Mastot (nincs kapcsolatban a családdal) és a 21 éves Kourtney Aumen-t már letartóztatták a gyerek meggyilkolása miatt. A nyomozás során kiderült, hogy a szomszédok már hetek óta verték és erőszakolták a család kisgyermekeit. Mindemellett halálosan megfenyegették a szülőket is, hogy ne merjenek beleavatkozni.

Szombat reggel megverték a két éves kisfiút. A bántalmazást végig nézették a szülőkkel is majd távoztak. Később azonban visszamentek és egy szíjjal megverték a 4 éves Jessicát is. A kislány segítségért kiáltott, de még csak meg sem próbálták szülei – derült ki a rendőrség közleményéből a CrimeOnline oldalán.

Az édesapa kihallgatása során furcsa dolgokat árult el. Elmondása szerint a bántalmazók ugyanabban a templomba jártak, ahová ők is. A kegyetlen páros azzal fenyegette meg, hogy eljön érte a Sátán, ha együttérzést mer mutatni gyermekeivel.

 

És ezeket olvastad már?