KÜLFÖLD

Más belehalna, ez a sofőr viszont még vezetett is iszonyatos részegen

Akkora mértékű véralkoholszinttel kapcsoltak le egy sofőrt nemrég Szerbiában, hogy az már bőven elég lett volna a halálhoz is, ő azonban még a volánhoz ült.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Iszonyat mennyiségű alkohollal, mintegy 5,5 ezrelékkel a vérében vezetett egy szerb férfi, akit Újvidéken állítottak meg a rendőrök, ami azért különösen durva, mert 5 ezrelék körüli véralkoholszint szinte minden esetben halálos már.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sőt, még csak nem is volt egyedül: rajta kívül még három másik sofőrt is elkaptak ittas vezetésért, és mindannyiuk véralkoholszintje igen magas volt. Egy szilbácsi bringás pedig szintén halálos dózissal a vérében kóválygott, nála 4,99 ezrelék alkoholt mértek.

Halálos dózisú alkohollal a vérében vezetett (Fotó Illusztráció / Pixabay)

Nos, ezek a délvidéki terminátorok, nemhogy nem haltak bele az egyébként halálos dózisba, de még vezettek, bringáztak is.

A rendőrség azért – amellett, hogy iszonyatosan megbüntette őket – mind a négy férfit „azonnal józanító” terápiára szállították, hiszen ilyenkor már könnyen beállhat az etilalkohol miatti kóma. Gyakorlatilag a forgalomban közlekedve veszíthették volna el az eszméletüket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?