KÜLFÖLD

Halálos balesetet okozott sportkocsijával a népszerű influenszer – VIDEÓ

Három embert helyeztek eddig előzetes letartóztatásba Frankfurtban egy német autópályán tartott illegális versenyt követően. Az egyik gyanúsított egy iráni-német kettősállampolgár, akinek 1,1 millió követője van az Instagramon.
  • Szerző: WM

Egy 120 millió forintot érő, 740 lóerős Lamborghiniben ült az a 29 éves Navid F., aki a múlt hétvégén egy másik Lamborghini és egy Porsche GT sofőrjével állt le versenyezni a Frankfurt közelében található A66-os autópályán. Az iráni-német állampolgárt Németországban rengetegen ismerik, influenszerként tartják számon, csak az Instagramon 1,1 milliós követőtábora van.

Navid F. nem tudta az aszfalton tartani a nagy sebességgel haladó sportautót, a szalagkorlátnak csapódott, majd vissza az autópályára, aminek során elsodort egy Opelt és egy Skodát is. A Lamborghini és a Skoda azonnal kigyulladt, az utóbbi sofőrje pedig bennégett az autójában.

Az áldozatot még három nappal az eset után sem tudták minden kétséget kizáróan azonosítani, erre majd csak a boncolás után kerülhet sor. A migrációs hátterű férfi azonban még időben ki tudott szállni a luxusautóból, és biztonságba menekült. A versenyben résztvevő másik két sofőr elmenekült a helyszínről. Pár órával később a Porsche vezetője feladta magát a rendőrségen, míg sajtóértesülések szerint a másik Lamborghini tulajdonosát is elfogták a rendőrök. Hessen tartomány belügyminisztere is megszólalt az üggyel kapcsolatban. Peter Beuth elképzelni sem tudja, hogy miként lehet valaki annyira felelőtlen, hogy ilyen szinten veszélyeztesse a többi ember életét.

A migrációs hátterű férfinak 1,1 millió követője van az Instagramon.

Az eset kapcsán egyébként egyre többen azt találgatják, hogy egy 29 éves fiatalnak miből volt pénze arra, hogy egy ilyen méregdrága autót vezessen.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?