KÜLFÖLD

Halállal fenyegették meg a karácsonyfája miatt a bokszoló celebet ...

Igaz történet arról, hogy beilleszkedni sem könnyû. Ha celeb lesz valakiből, akkor sem. A másfél millió követő között számítani lehet valódi veszélyt jelentő arctalan gyûlölködőkre is.
  • Szerző: SZM

Vajon elviselik-e a muzulmánok, ha egy hittársuk karácsonyfát állít a lakásában? Nem azért, mert ők rossz emberek lennének,
hanem mert a Korán a keresztény jelképeket is “bűnösnek” tekinti
.

Ráadásul a közülük származó és már celebnek számító bokszoló, Amir “King” Khan ki is tett egy képet a karácsonyfájáról az Instagram oldalára azzal a felirattal, hogy “Boldog Karácsonyt”.

Ez volt az olaj a tűzre. A Boltonban élő boxolót azonnal megtámadták a neten és a hozzászólók egyike halálosan megfenyegette, azért, mert “elárulta a vallását”

– írta a Manchestereveningnews.

Mások a családját vették célba. Az éppen terhes feleségét
és a három éves kislányát.
Habár a celeb másfél milliós követőtáborából nagyon sokan gratuláltak neki, volt, aki azt írta, hogy “megígértem Istennek, hogy meg foglak ölni a családoddal együtt”.

Egy másik muzulmán hozzászóló attól félti a bokszoló kislányát, hogy össze fog zavarodni a két vallás miatt. Valaki így írt: "Olvastam a Koránt és világos, hogy Jézus is próféta. Az emberek, akik megkínozták, biztosan nem olvasták a Koránt.” Volt olyan hozzászóló is, aki teljes mértékben Amir mellé állt: "Én muzulmán vagyok és évente gyönyörködöm a saját karácsonyfámban! Boldog karácsonyt" – írta az üzenőfalra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?