KÜLFÖLD

Hajléktalanként talált magának feleséget! Armani öltönyben esküdött

Hajléktalanújságot árulva szólította le a hölgyet a fedél nélküli férfi. A nő újságot akkor nem vett tőle, de később hozzáment feleségül.
címkék:
  • Szerző: T.D.

Jack Richardson a Big Issue hajléktalanújság eladásából próbálta fenntartani magát Bristolban, amikor szembejött vele Toni Osborne. A férfi megpróbált a hölgynek eladni egy lapot, de ő nem vásárolt, ellenben sírva fakadt.

A nő is le volt égve, azért sírta el magát, mert a villanyszámláját sem volt képes kifizetni.

Richardson nagyon megsajnálta a lányt, így annak ellenére, hogy eredetileg ő ment oda hozzá kéregetni, kifizette a villanyszámláját. Az eset 2013 karácsonya előtt történt, és a férfi nem szerette volna, ha az akkor még ismeretlen nő sötétben tölti az ünnepeket.

Később többször összefutottak az utcán, sokat beszélgettek, és amikor a férfinak távoznia kellet arról a "védett területről", ahol addig esténként meghúzta magát, megkérdezte Osborne-t, aludhatna-e nála.

A válasz igen volt, és az összeköltözés után egymásba szerettek.

Az eljegyzés tavaly novemberben volt, és az esküvőt adományokból finanszírozták. Az emberek összedobtak Osborne-nak egy szép ruhára valót, és a férfi is kölcsönkapott egy Armani öltönyt.

Templomi szertartásos esküvő volt, több mint 100 vendéggel, önkéntes fotósokkal és videósokkal. A pár nagyon boldog együtt, Osborne azt nyilatkozta, hogy még életében nem volt ennyire gondtalan.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?