KÜLFÖLD

Gyomorforgató lénnyé műtötték a férfit – fotón a végeredmény

Fel nem foghatjuk, hogy mi vezethet valakit oda, hogy ezt tegye saját magával.
  • Szerző: Ripost

Anthony Loffredo 24 éves volt, amikor úgy döntött változtat életén: egy földönkívüli lényre szeretne hasonlítani. Már fiatal korától kezdve érdekelte az ember testi átalakulása, így várható volt, hogy egyszer a saját testét is szeretné formálni majd, ám erre biztosan senki sem számított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kezdetben tetoválásokat készíttetett magára, amik szép lassan befedték az egész testét, még a szemgolyóját is. Ám ez sem volt elég neki: a felső ajkát és orrát leműtötték.

Az, hogy már beszélni is alig bír, nem zavarja, sőt újabb beavatkozásokat szeretne majd magán. Végső célja, vagy inkább az álma az lenne, hogy a saját bőrétől teljesen megszabadul és azt fémmel helyettesíti.

A férfi elmondása szerint most a kezeit, lábait és a feje hátsó részét fogja átalakíttatni. Mint mondja, ijesztő külseje ellenére is vonzza a másik nemet.

„Rájöttem, hogy nem úgy élem az életemet, ahogy szeretném. 24 évesen abbahagytam mindent, a biztonsági őri munkát„ – mondta a Mirrornak Anthony. „Szeretek ijesztő alakok bőrébe bújni, éjszakánként szerepet játszok, nagyon szórakoztató.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?