KÜLFÖLD

Családi dráma: gyermekével a szíve alatt hunyt el az édesanya

A várandós édesanya és családja életét nem tudták megmenteni. Azonban a rendőrség igazságot szolgáltatott a számukra, hogy békében nyugodjanak.
  • Szerző: Ripost

Ép ésszel egyszerűen felfoghatatlan, amit egy férfi elkövetett az Egyesült Államokban. A 46 éves Christopher Henderson hideg vérrel végzett feleségével és annak családjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi megbeszélte első feleségével, hogyan fogja eltüntetni jelenlegi családját. Az esküdtszék előtt Rhonda Carlson bevallotta: egy gázpalackot vitt Henderson házához. Azonban azt állította, az épületbe nem ment be és fogalma sem volt arról, mit tervez volt férje.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A New Market-i otthonban a tragédia idején több rokon is tartózkodott. Christopher kivétel nélkül végzett Kristen Smallwood Henderson édesanyjával, Carol Jean Smallwooddal, 8 éves gyermekükkel, Clayton Daniel Chamberttel, és 1 éves unokaöccsével, Eli Reed Sokolowskivel.

Christopher a gyermekével várandós édesanyával több szúrással végzett. Ám ez még nem volt elég az őrült férfi számára. Biztosan tudni akarta, hogy születendő gyermekük meghalt, ezért kihúzta az akkor 9 hónapos terhes Kristen méhéből a magzatát.

Majd pedig, hogy leplezze ámokfutását, az egész házat belocsolta benzinnel és meggyújtotta. A rendőrség azonban később mindenre fényt derített. Egyelőre nem tudni, miért végezte ki szeretteit a férfi.

Vallomásáért Rhonda Carlson elkerüli a halálbüntetést, de életfogytiglani börtönbüntetést kap feltételes szabadlábra helyezés nélkül. Míg a családirtóra ennél is súlyosabb ítélet vár – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?