KÜLFÖLD

Édesanyja szeme láttára rabolták el 4 éves kisfiát

Nem késlekedett, azonnal gyermeke után szaladt a tömegen keresztül a halálra rémült édesanya.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő történetről számolt be egy édesanya, aki kisfiával részt vett egy londoni gyerekkoncerten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik pillanatban még minden rendben volt, jól érezték magukat, aztán kezdetét vette a versenyfutás. Egy 26 éves idegen nő, Charlotte Robbins felkapta a kisfiút, majd sietve távozott. Az édesanya azonban nyomban utána eredt és a tömegen keresztül sietett kisfia segítségére.

támadás anyuka

Rátámadtak az anyára és gyermekére
Fotó: Pixabay

Végül szerencsére sikerült utolérnie Robbinst, aki azzal kezdte kimagyarázni a gyerekrablást, hogy kábítószert, GHB-t és esetleg kristály-metát is szívott. A kisgyermek viszont csak azután került vissza édesanyjához, amikor egy férfinek sikerült kitépni Robbins karmai közül.

Később a bíróságon azonban már nem volt ennyire segítőkész, Robbins azt állította, hogy nem rabolta el a kisfiút, csupán felvette, de el nem szaladt vele. Sőt azzal védekezett, hogy semmi rosszat nem tett, csak szerette volna visszaadni az anyjának. Továbbá a kábítószer fogyasztást is elismerte – írja a Daily Mail.

A személyzet tagjai később vallomásban megerősítették, hogy zavart volt a nő tekintette. Több bizonyíték is igazolja, hogy Robbins ittas volt, a megdöbbentő gyerekrablás idején.

A kihallgatások még jelenleg is folynak, egyelőre nem született ítélet a drogos gyerekrabló ügyében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?