KÜLFÖLD

Gyerekek is voltak az áldozatok között: fejlemény a halálkamion ügyében

Nyilvánosságra hozták az áldozatok nevét és életkorát.
  • Szerző: Ripost

Nyilvánosságra hozták a brit hatóságok pénteken annak a 39 embernek a nevét és életkorát, akiket október végén találtak holtan egy bolgár rendszámú kamion hűtőkonténerében Anglia délkeleti részén. A területileg illetékes Essex megyei rendőrség által péntek délután közzétett névsorból kiderül, hogy gyerekek is voltak az áldozatok között.Az elhunytak valamennyien vietnámi állampolgárok voltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Az áldozatok listáján két 15 éves fiú neve is szerepel. Ők voltak a legfiatalabbak, de további nyolc olyan áldozat van, aki tizenéves volt, az ő életkoruk 17 évestől 19 évesig terjed. A legidősebb áldozat egy 44 éves férfi. A közzétett névsor alapján az áldozatok között nyolc nő van.

Az essexi rendőrség előző nap jelentette be, hogy a vietnámi rendőrség illetékeseivel együttműködve elvégzett vizsgálat és az ennek alapján beterjesztett adatok eredményeként a megyei halottkémi szolgálat vezetője mind a 39 áldozat kilétét megállapította.

A hatóságok hivatalosan értesítették az áldozatok hozzátartozóit, és ezután hozták nyilvánosságra pénteken az elhunytak kilétét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?