KÜLFÖLD

„Mindig a szívünkben maradsz„ – gyászolnak a gyerekek: horrorbalesetben halt meg az anya és az apa

Összesen 14 gyermek vált félárvává, amikor egy szörnyű baleset áldozatává vált egy férfi és egy nő.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Tizennégy gyermek vesztette el egyik szülőjét, miután a 6 gyermekes édesanya és a 8 gyermekes apuka tragikus balesetet szenvedett. A 42 éves Michelle Pattinson egyike volt annak az 5 embernek, akik abban az autóban ültek, amit a 34 éves Shaun Milburn vezetett múlt szombaton reggel 6 óra előtt nem sokkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tragédia

Fotó: Pixabay

A Ford S-Max típusú autójuk nekiütközött egy traktornak Cockermouth közelében. A balesetet sem, Michelle, sem Shaun nem élte túl – írja a Mirror. A két szülő a helyszínen életét vesztette, esélyük sem volt a túlélésre. Az autóban lévő három másik utast súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A traktorost, aki egy helyi 20 éves férfi, könnyű sérülésekkel ellátták, jelenleg otthon gyógyul.

A rendőrség most vizsgálja a kettős tragédiát és annak okait.

„Nyugodj békében Michelle! Igazi szerető anyja voltál a hat gyönyörű gyermekednek és a lehető legjobb testvére húgaidnak. Szomorú, hogy elmentél, de örökké szeretni fogunk. Hiányzol! Repülj magasra, mindig a szívünkben maradsz!„ – fogalmazott az elhunyt anyuka összetört családja.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?