KÜLFÖLD

„Annyira szégyelltem” – Ez lenne a meggyilkolt influenszer vőlegényének búcsúlevele?

Napok óta kering az interneten egy levél, amelyet a meggyilkolt Gabby Petito vőlegényének, Brian Laundrie-nak tulajdonítanak. Vajon tényleg ő írta?
  • Szerző: szbd

A szépséges influenszer, Gabby Petito és a vőlegénye, Brian Laundrie még a nyáron indultak útnak egy lakókocsival, hogy felfedezzék Amerika csodás tájait. Az utazásnak azonban egy szörnyű tragédia lett a vége. A férfi szeptember elején egyedül tért haza, teljesen megváltozott, állítólag a menyasszonya szüleivel sem volt hajlandó beszélni, akik kétségbeesetten keresték a lányukat. Gabby holttestére végül Wyomingban, egy nemzeti parkban találtak rá, és kiderült, hogy már augusztusban meghalt. A halottkém szerint megfojtották.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vajon Laundrie írta a búcsúlevelet?

Vajon Laundrie írta a búcsúlevelet? (Fotó: Instagram)

Ezt követően veszett nyoma Laundrie-nak is, holott a hatóságok nem gyanúsították meg. Időközben a férfi maradványai is előkerültek a Myakkahatchee Creek Környezetvédelmi Parkban, aligátorok vagy vaddisznók téphették szét.

Napok óta kering egy kézzel írt búcsúlevél az interneten, amit Laundrie-nak tulajdonítanak, igaz, erre egyelőre semmi bizonyíték nincs. Állítólag a levelet a férfi maradványainak közelében találták meg – írta meg a The Sun.

„Csak annyit akartam mondani, hogy nagyon sajnálom, ami történt. Soha nem állt szándékomban ilyet tenni. Gabby és én tényleg szerettük egymást, mindent megadnék azért, hogy még mindig itt legyen. Tudom, hogy senki sem értené, hogy a dolgok egyszerűen kikerültek az irányításunk alól. Túl nagy feszültség nehezedett ránk és a kapcsolatunkra, túlnőtt rajtunk, és nem tudtam elviselni. (...) Amikor Gabby örökre elment, tisztában voltam vele, hogy én is. Bocsássatok meg nekem mindent, ami történt, és mindent, amibe másokat is belekevertem. Annyira szégyelltem Gabby szüleinek elmondani, hogy mi történt vele. Remélem, az emberek egy nap megértik, mi történt pontosan. Egy nap majd újra találkozunk, örökre szeretlek. B” – olvasható a levélben.

A búcsúlevelet ide kattintva nézheted meg!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?