KÜLFÖLD

Furcsa körülmények között halt meg áldozata után a rimaszombati gyilkos

Rejtélyes gyilkosságok miatt ég lázban Rimaszombat. Még vasárnap lett brutális gyilkosság áldozata egy 37 éves helyi nő, ám másnap a feltételezett gyilkoshoz riasztottak mentőt. A gyilkossággal gyanúsított 22 éves férfit a mellkasán szúrt sebbel szállították kórházba, ám életét vesztette.
  • Szerző: Ripost

Rejtélyes gyilkosság miatt nyomoznak a szlovák rendőrök Rimaszombaton, ugyanis egy gyilkosság feltételezett elkövetője szintén gyilkosság áldozata lett – adta hírül a Paraméter.sk.

Fotó: Noviny.sk

Az első eset még vasárnap történt, egy 37 éves helyi nőt több késszúrással gyilkolt meg a feltételezett, 22 éves férfi elkövető, aki amúgy az áldozat barátja volt. A rendőrök a nő meggyilkolása után kezdték keresni a tettest, ám hétfő kora reggel a feltételezett elkövetőhöz is mentőt riasztottak, ugyanis késszúrás volt a mellkasán. A kórházba szállítást követően a férfi életét vesztette.

Fotó: Noviny.sk

A rendőrség jelenleg a gyilkos fegyvert keresi a környéken. Mindkét halálesetnél törvényszéki boncolást rendelt el a rendőrség, jelenleg folyik a nyomozás.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?