KÜLFÖLD

Egy 7 éves kisfiúnak fájt a füle, borzasztó, amit ezután az anyja tett vele

Az ártatlan kisgyermeknek semmi bűne nem volt, mégis neki kellett szenvednie szülei veszekedése miatt. Az anya agya teljesen elborult a vita hevében.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő borzalmakról számoltak be az amerikai Georgiából. Egy 36 éves anya teljesen megzavarodhatott, mivel brutális kegyetlenséggel bánt egyetlen kisfiával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alison Jones nem tudni mi okból, de nem engedte iskolába a 7 éves kisfiát, sőt bezárt a szobájába. Amikor az édesapa, Douglas Jones (50) észrevette, hogy a kis Maddox nem készülődik a reggeli induláshoz, gyanús lett párja viselkedése. A nő azonban azt állította, hogy gyermeküknek fáj a füle.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Egy órával később minden előzetes figyelmeztetés nélkül lelőtte a Maddoxot, majd férjét is megpróbálta megölni. Douglasnak sikerült lefegyverezni az őrült asszonyt, aki ezután először elmenekült, majd nem sokkal később visszatért, és újra megpróbálta elhallgattatni férjét.

Az egyik szomszédjuk, Markley meghallotta a lövöldözést, ezért riasztotta a rendőrséget. A helyszínre kiérkező járőrök letartóztatták mindkét szülőt. A tragédiát megelőzően a házaspár csúnyán összeveszett, egész éjjel vitatkoztak, mígnem a nő a kisfiával aludt.

Nem tudni, az anya miért követett el ekkora szörnyűséget

„Ez tragédia. Mélységesen elszomorít Maddox Jones halála, aki még csak második osztályos tanuló volt. Maddox szeretett tagja volt az iskoláknak, nagy űrt hagyott maga mögött” – nyilatkozta az egyik helybéli a Crime Online oldalának.

A borzalmas esett nemrég, március 1-jén, hétfőn történt a kora reggeli órákban. A letartóztatásban lévő nő később sem árulta el, hogy miért támadt gyermeke és később férje életére. A házaspár veszekedésének okáról nem számolt be a külföldi sajtó.

Alison Jonest tárgyalását a héten kezdte meg a tárgyalását, de végleges ítélet, majd csak áprilisban születhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?