KÜLFÖLD

Franciaország: egy migráns a nemi szervét mutogatva fenyegetett meg torokelvágással egy buszsofőrt

A kitoloncolás előtt álló illegális bevándorló annyira részeg volt, hogyha akart, se tudott volna komolyabb sérülést okozni a sértettnek...

A kelet-franciaországi Metzben őrizetbe vett a rendőrség egy illegális afrikai bevándorlót, aki a nemi szervét mutogatva fenyegetett meg torokelvágással egy éjszakai buszsofőrt - írja a Lorraine Actu regionális francia hírportál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az őrizetbe vett bevándorló pocsolyarészegen, beszámíthatatlan állapotban szállt fel egy távolsági buszra Metz egyik elővárosában. A sofőr a jegye felmutatását, vagy egy új vonaljegy vásárlását kérte tőle. Mivel erre nem volt hajlandó, felszólította a jármű elhagyására. Ettől viszont teljesen elborult a migráns agya, és hozzávágta a kezében lévő félig üres sörösüveget és egy pizzaszeletet a buszsofőrhöz, majd letolta a nadrágját és a péniszét kezdte mutogatni neki miközben artikulálatlanul üvöltött arabul. Miután kitombolta magát, az afrikai férfi a jobb hüvelykujját a nyaka előtt elhúzva félreértelmezhetetlenül torokelvágással fenyegette meg buszsofőrt.

A helyszínre érkező rendőrök letartóztatták az őrjöngő migránst, aki annyira részeg volt, hogy 24 órát kellett várni, mire kihallgatható állapotba került. Mint utólag kiderült, a kedves delikvens menedékkérelmét szeptember 19-én elutasította a bevándorlási hivatal és ezzel együtt elrendelték hazatoloncolását Afrikába. A férfi azt mondta a vallomásában, hogy már régóta el akarja hagyni az általa oly gyűlölt Franciaországot, de sajnos nem tudja kifizetni a hazaútja anyagi költségeit.

Az elkövető egyébként semmire se emlékezett az előző esti őrjöngéséből. Először fogalma sem volt arról, mit keres a rendőrségen...

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?