KÜLFÖLD

Forró kocsiban vesztette életét egy 3 éves kislány, miközben anyja öntudatlan állapotban volt

A felelőtlen nő tudta, hogy kislánya elszökhet, ha akar. Mégsem szereltette meg az ajtót.
  • Szerző: Ripost

Egy arizonai nőt letartóztattak, mert 3 éves lánya életét vesztette, miután több órán keresztül a forró kocsiba volt bezárva, mire rátaláltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eddigi információk szerint a 23 éves Tianna Jones eredetileg azért riasztotta a rendőrséget, mert lánya, Delilah eltűnt Phoenixi otthonukból. Állítólag Jones azt is közölte a rendőrökkel, hogy a kocsi kulcsok is eltűntek.

A kisgyermeket végül a lakótelep parkolójában lévő forró kocsiban, holtan találták meg a rendőrök. Jones a történtek fényében azzal próbált védekezni, hogy kislánya már többször megszökött otthonról az ajtó rossz retesze miatt.

Tianna Jones
Fotó: rendőrség

A lakásoknál kihelyezett biztonsági kamera pedig részben meg is erősítette a nő vallomását. A felvételen látszik, ahogy a kislány 11:52-kor elhagyta a lakást és beszállt Jones kocsijába, aminek nem volt lezárva az ajtaja.

A nő azonban csak 16:10-kor hagyta el a lakást, hogy megkeresse eltűnt gyermekét, a rendőrséget is ekkor riasztotta.

Aznap rekord hőség volt vagyis az autóban körülbelül 101 fok lehetett.

Később a nő bevallotta, hogy előző este egy buliban kokaint és alkoholt is fogyasztott, így nem volt tudatánál, amikor gyermeke megszökött. A Gyermekügyi Minisztérium feljegyzései szerint már korábban egyszer elvették Delilaht az anyjától, elhanyagolás miatt – írja a CrimeOnline.

Az orvosszakértő megerősítette a gyermek halának okát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?