KÜLFÖLD

Forró autóban hagyták az angyalarcú kislányt, belehalt a pokoli hőségbe

Hét órán keresztül egy autóban hagyták azt kétéves kislányt, aki belehalt a perzselő hőségbe. A nőt azzal bízták meg a szülők, hogy napközibe vigye a gyereket, de tragédia lett a vége.
  • Szerző: Doris

Lecsukták azt a 43 éves nőt, aki a rekkenő hőségben egy autóban – zárt ablakkal, bekötött biztonsági övvel – hagyta a felügyeletére bízott kisgyereket. Miután a kétéves lány életét vesztette, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Forró autóban hagyták az angyalarcú kislányt, belehalt a pokoli hőségbe

A kis Joselynt reggel 6.30-kor vette fel a Miamiban élő Juana Perez-Doming, hogy napközibe vigye. Nyolc órakor Juana az autójában, gyermekülés nélkül a hátsó ülésen bekötötte a kislány biztonsági övét, és útnak indultak – írja a DailyStar.

Ám mivel a napközi zárva volt, hazament – a gyereket a kocsiban hagyta, miközben ő bement a házba és csak hét órával később jött ki onnan.

Kint 30°C fok feletti hőség volt, az autó teljesen felforrósodott, így mire visszatért a kocsihoz, a gyermek már halott volt.

Azonnal felhívta a kislány édesanyját és azt mondta neki, hogy a gyermeke meghalt. Ahelyett, hogy a mentőket riasztotta volna egyből.

A nő a halott gyermeket egyszerűen visszaszállította a szülők házába.

Juana Perez-Domingot azonnal őrizetbe vették, 50 ezer dolláros (több, mint 15 millió forint) óvadék ellenében védekezhet szabadlábon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?