KÜLFÖLD

Fordulat a Spanyolországban meglőtt nő ügyében: megszólalt a kórházban

Egy magyar pincért megöltek, egy magyar nőt pedig meglőttek a spanyol Vilanova i la Geltrúban. A nő a kórházban végre megszólalt.
  • Szerző: Ripost

Ahogy azt a is megírta, egy 30 éves magyar férfit lelőttek, egy 39 éves magyar nőre pedig rálőttek Vilanova i la Geltrúban, ő súlyosan megsérült.

Az eset még csütörtökön, a kora délelőtti órákban történt, egy helyi bárnál (a Sindicat del Vi-nél), az áldozat pincérként dolgozott, a nő a hely tulajdonosa volt, őt kórházban ápolják.

Az elkövető egy feltehetőleg pakisztáni férfi, az ügy mögött pedig személyes indíték húzódhat.

A 39 éves Sz. Gabriellát kórházba szállították, intenzíven kezelik, de a golyó nem ért létfontosságú szervet. Egy Carlos nevű férfi folyamatosan friss információkat közöl a meglőtt nő állapotáról a bár Facebook-oldalán, most azt írja, hogy:

"Barátaim, csak néhány sor, köszönöm a folyamatos támogatást. Gabriella továbbra is súlyos állapotban van, még mindig az intenzíven, de megszólalt, beszélt az orvosaival (már az orvosainak és a barátainak is megmondja, mit kell csinálniuk, hogyan végezzék a munkájukat - Gabriella már csak ilyen, parancsolgatáshoz szokott). Ha a következő 48 órában nem lép fel komplikáció, elhagyhatja az osztályt."

És ezeket olvastad már?