KÜLFÖLD

Folyton elküldték az orvosok, végül rákban halt meg a fiatal 2 gyermekes édesanya

Négy éven át járt orvoshoz, de mindig csak legyintettek a problémájára.
  • Szerző: Ripost

Négy évig hiába járt az orvosokhoz aggasztó tünetekkel egy 2 gyermekes brit családanya, mindig elküldték annyival, hogy csak aranyere van. Lucy Ogilvie hiába kérte, nem igazán akarták komolyabban kivizsgálni. Mint a dokik magyarázták: túl fiatal ahhoz, hogy bármi komoly baja legyen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül 40 éves korában szeptemberben életét vesztette. Meg lehetett volna menteni, ha időben elkezdik kezelni a betegségét.

Fotó: GoFundMe

2019 májusában egy orvos végre hajlandó volt kivizsgálni, ekkor azonban drámai diagnózist kapott. Kiderült, hogy négyes stádiumú bélrákja van, ráadásul egy igen ritka és agresszív mutáció. Noha azonnal megkezdték a kezelését, az orvosok ekkor úgy számoltak: másfél éve lehet hátra.

Ennek ellenére 2020 elején felcsillant a remény: a kemoterápia ugyanis hatásosnak tűnt, az asszony daganata pedig elkezdett csökkenni – később azonban visszatért. Még agresszívebben, még ellenállóbban. Újabb kemoterápiák és sugárkezelések következtek, ezek azonban már nem bizonyultak hatásosnak.

Lucy Ogilvie egy hónappal a halála előtt kezdett online adománygyűjtésbe. Abban reménykedett, hogy a pénz segít majd fedezni a kezelése költségeit. Meghagyta azonban, hogy halála esetén az összegyűjtött összeg egy brit rákalapítványhoz kerüljön. 96 ezer fontot (38 millió forintot) gyűjtött össze.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?