KÜLFÖLD

Filmbe illő jelenet Sepsiszentgyörgyön, durva dolgokat láttak a szomszédok

Három férfi veszett össze, az egyikük ezért elgázolta haragosait, de ők sem voltak tétlenek.
  • Szerző: Ripost

Autóval gázoltak és késsel estek egymásnak sepsiszentgyörgyi férfiak. A rendőrség beszámolója szerint a sepsiszentgyörgyi Váradi József utcában tettlegességig fajult egy vita, amelynek során szokatlan módon próbáltak felülkerekedni egymáson a felek.

Madalina Ghirda szóvivő szerint a vita során egy 23 éves fiatalember beült egy autóba, amellyel szándékosan nekihajtott az egyik magánház kapujának és elgázolta az udvaron lévő 58 éves férfit. Az áldozat fia válaszként kést ragadott és karon szúrta az autóval támadót. A sofőr ekkor elkezdett tolatni és elgázolta a késsel rátámadó személyt, majd elmenekült a helyszínről és egy közeli utcában hagyta a járművet.

A rendőrséget az 112-es sürgősségi hívószámon riasztották a szemtanúk. A két sérültet a sepsiszentgyörgyi kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol orvosi kezelésben részesültek, egyiküket további ápolásra beutalták a kórházba, számolt be a háromszéki rendőrség szóvivője. Hozzátette: a nyomozók azonosították a 23 éves autós gázolót, akiről kiderült, hogy nincs jogosítványa és részeg volt. A sepsiszentgyörgyi bíróság elrendelte a tettes 30 napos házi őrizetét, illetve jogosítvány nélküli vezetés, ittas vezetés, testi sértés és a baleset helyszínének elhagyása miatt indítottak ellene bűnvádi eljárást – írja a Maszol.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?