KÜLFÖLD

Fiatalok kedvenc bulizó helyén erőszakoltak meg egy 18 éves lányt

A német mainstream média napok óta attól hangos, hogy őrizetbe vettek Spanyolországban négy német állampolgárt, akik a gyanú szerint megerőszakoltak egy 18 éves fiatal nőt. A feltételezett elkövetők származása azonban erősen kérdéses.
  • Szerző: WM

A rendőrség szerint megalapozott a gyanú, hogy a Mallorcán őrizetbe vett férfiak: Serhat K., Azad K., Yakub és Baran D. egy mallorcai hotelszobában brutálisan megerőszakolták 18 éves áldozatukat.

A fiatal nő azonnal feljelentést tett a rendőrségen, a feltételezett elkövetőket pedig másnap reggel a repülőtéren fogták el. A gyanúsítottak közül kettőt előzetes letartóztatásba helyeztek, hiába bizonygatták ártatlanságukat, mondván, hogy a fiatal nő is beleegyezett az együttlétbe. A mallorcai rendőrség szóvivője szerint a migrációs hátterű elkövetők a reptéren direkt szétváltak, hogy ki tudják cselezni az őket már nagy erőkkel kereső egyenruhásokat. Ez a trükk azonban nem jött be.

A spanyol törvények szerint két évig lehet valaki előzetesben tartani, és utána még egyszer maximum újabb két évvel lehet meghosszabbítani. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért csak két ember előzetesbe helyezését rendelték el, és hogy mi a sorsa a két szabadlábra helyezettnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?