KÜLFÖLD

Feszültség: az utcán estek egymásnak a németek és a migránsok

Bár még csak három éve annak, hogy kitört Európában a migrációs válság, több országban már elviselhetetlen konfliktusokhoz vezet az együttélés. Nincs ez másképp Németországban sem, ahol naponta esnek egymásnak a német fiatalok és a migránsok.
  • Szerző: WM

Az egyik német lap megjegyzi, hogy az országban már elmúltak azok az idők, amikor egy-egy munkaszüneti nap alkalmával kiülhettek az emberek egy közparkba, és pihenhettek. Ma már ugyanis mindennapos, hogy fiatal migránsbandák randalíroznak a köztereken és parkokban, sőt az sem ritka, hogy ezek következményeképpen tömegverekedések alakulnak ki. Az sem számít ritkaságnak, hogy nem csak bevándorlók, hanem német fiatalok is beszállnak a bunyóba.

A migránsok sikertelen beilleszkedése ugyanis oda vezet, hogy sokan képtelenek együtt élni az idegenekkel.

Sokakat elviselhetetlenül bosszant, hogy a távolról, más kultúrákból érkezettek meg sem próbálják felvenni a helyi szokásokat, és büszkén vallják, hogy az ő értékrendszerük teljesen más. 

Valószínűleg valami hasonló vezethetett azokhoz a verekedésekhez is, amelyeket májusban, Krisztus mennybemenetelének napján rögzítettek Drezdában és Rathenowban. A németeknél keresztény ünnepnapnak számító napon több verekedés is volt, az Epoch Times ezek közül kettőt tudott megmutatni. A videó idekattintva megtekinthető!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?