KÜLFÖLD

Hat hónappal férje halála után tudta meg az özvegy, hogy elhunyt párjától terhes

Fél évvel a férje halála után tudta meg egy nő, hogy elhunyt szerelme gyermekét hordja a szíve alatt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Sarah Shellenberger még mélyen gyászolta kedvesét, amikor némi gyógyírt jelentett a számára, hogy édesanya lesz – írja a Daily Star. Férje, a 41 éves Scott még tavaly februárban kapott végzetes szívinfarktust.

A későbbi pár még az egyetemen ismerkedett meg egymással. Hamarosan el is jegyezték egymást, mert minél előbb családot akartak alapítani.

Bár kitartóan próbálkoztak, természetes úton nem fogant meg a babájuk. Ezért úgy döntöttek, megpróbálkoznak a mesterséges megtermékenyítéssel. Mivel tudták, hogy az IVF-eljárás meglehetősen költséges, az USA helyett egy olcsóbb barbadosi kórházra esett a választásuk. Az orvosoknak már az első alkalommal sikerült egy egészséges embriót létrehozniuk.

A páros februárban szeretett volna visszamenni a klinikára, de a férfi munkahelyi elfoglaltságai miatt végül az édesanyja kísérte el Sarah-t. A nő éppen a klinikán feküdt, amikor sms-ben megkapta a tragikus hírt, hogy szeretett hitvese tanítás közben szívroham következtében összeesett.

Az összetört feleség gyászolt ugyan, de mivel tudta, a klinika az utolsó esélye, hogy férjétől gyermeke szülessen, visszament a kórházba.

Ez volt a legnagyobb álmunk, Scott apa akart lenni

– mondta Sarah, aki hat hónappal párja halála után örömhírt kapott: megtudta, hogy várandós!

Május 3-án pedig világra is hozta a babájukat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?