KÜLFÖLD

Fényes nappal, a nyílt utcán késelte meg volt feleségét egy férfi Nagyváradon

A szemtanúk szerint rendkívül agresszívan esett exének a férfi. Korábban távoltartási végzése is volt az asszonynak.
  • Szerző: Ripost

Egy negyvenéves nagyváradi nőt sebesített meg a volt férje a nyílt utcán vasárnap késő délután. Az esetnek az asszony szomszédjai a szem- és fültanúi voltak.

Elmondásuk szerint a támadó rendkívül agresszíven viselkedett. A nő autójával érkeztek együtt, ám a ház felé sétálva összevesztek. Ekkor a férfi kést rántott és többször hasba szúrta, de az asszonynak még így is volt annyira ereje, hogy bemeneküljön a lépcsőházba. A férfi azonban utána ment és újból több alkalommal megszúrta volt feleségét, amíg az össze nem esett, ezután elhagyta a helyszínt – írja a Maszol.


Fotó: 123RF

A szomszédok azonnal riasztották a mentősöket. Az asszonyt öt szúrt sebbel a hasán és a mellkasán szállították kórházba, állapota jelenleg is súlyos, de stabil.

A támadó, mint tudni lehetett, a nő volt férje, aki ellen az áldozat tavaly távoltartási végzést is kért és kapott a bíróságtól, igaz, csak három hónapra. A rendőrség még aznap hajtóvadászatot indított a késelő ellen, akit nem sokkal később egy épülő tömbházban elrejtőzve fogtak el nem messze a gyilkosság helyszínétől.

És ezeket olvastad már?