KÜLFÖLD

Megrázó: az orvosok félrediagnosztizálták a fiatal édesanya szörnyű betegségét

Tévedtek az orvosok az édesanya betegségével kapcsolatban.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A fiatal nőnek már annyi ereje sem volt, hogy újszülött gyermekét magához ölelje. Az orvosok eleinte fülfertőzéssel, később gyulladással diagnosztizálták tévesen. Akkor jöttek rá, hogy mi a gond, amikor már az ágyból sem tudott a nő felkelni és folyamatos fejfájás gyötörte amellett, hogy rengetegszer hányt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hannah Grady a terhessége 28. hete körül járt, amikor szédülés, rosszullét, egyensúlyvesztés jelentkezett nála, de az orvosok azt, mondták, csak egy kis fülfertőzés lehet. A tünetek azonban nem múltak. Közben világra hozta gyermekét, de ekkor már teljesen erőtlenné vált. Az orvosok azzal nyugtatták, hogy alighanem méhnyálkahártya-gyulladása van, ami el fog múlni. Pár nappal később olyan fejfájás gyötörte, hogy megmozdulni sem tudott, a beszéde érthetetlenné vált, képtelen volt aludni, a jobb karját nem érezte és hányt is. Ekkor jött az újabb kórházi vizsgálat, ami végre kiderítette az igazságot: egy hatalmas tumor okozta a tüneteket az anyuka agyában.

„Nem tudtam megmozdítani még a fejem sem, mert a fájdalom olyan súlyos volt. Olyan érzés volt, mintha valaki fejbe lőtt volna. Képzeld el életed legsúlyosabb fejfájását„ – magyarázta Hannah a Mirrornak. „Úgy éreztem, meghalok.”

Egy 10 órás műtét során eltávolították a tumort, később pedig egy újabb műtéten következett. Most már jól van, lelkileg viszont még idő lesz, míg mindezt feldolgozza.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?